دفاع از رساله‌ي خانم محترم هنرمندنیا دانشجوی دکتری رشته فیزیک

کد خبر: 10358    1396/06/21

با دفاع از رساله‌ي خانم محترم هنرمندنیا دانشجوی دکتری رشته فیزیک گرایش حالت جامد با عنوان " شبيه سازي رايانه اي دو بعدي رشد چكرالسكي تك بلور ژرمانيوم " به راهنمایی آقای دکتر محمد حسین توکلی و مشاوره آقای دکتر حسین صادقی با شرایط زیر موافقت گردید:

داور داخلی: آقای دکتر صفدر حبیبی رشته فیزیک گرایش حالت جامد با مرتبه علمي استادیاری

داوران خارجی: آقایان دکتر مجید واعظ زاده (رشته مهندسی مواد با مرتبه علمی استادی از دانشگاه خواجه نصیر طوسی) و دکتر مجید تفرشی (رشته فیزیک گرایش حالت جامد با مرتبه علمی دانشیاری از دانشگاه سمنان)

تاریخ دفاع: شنبه 01/07/96  ساعت  10  صبح

ناظر تحصیلات تکمیلی: آقای دکتر بابک ژاله

- مستندات پژوهشی مربوط به دفاع نامبرده به شرح زیر است:

عنوان مقاله مستخرج از رساله:

Global simulation of an RF Czochralski furnace during different stages of germanium single crystal growth

در نشریه:  Crystengcomm (2016)                                                         با نمایه ISI و IF=3.849

- ضمنا ایشان در آزمون زبان انگلیسی MCHE تاریخ 92/09/01، نمره 54  کسب نموده‌اند.

- کارنامه آموزشی نامبرده برسی شده و فاقد هر‌گونه مشکل آموزشی بوده و دفاع ایشان بلامانع می باشد.

- جلسه پیش دفاع ایشان در تاریخ 96/04/12 برگزار گردیده و می تواند از رساله خود دفاع نماید.

ایمیل:
تصویر امنیتی:

هیچ نظری برای این خبر نمایش داده نشده است.

همدان، چهارباغ شهید مصطفی احمدی روشن، دانشگاه بوعلی سینا کد پستی: 65178-38695

تلفن: +98-81-38381601-10